FRI FRAGT VED KØB OVER 299 KR.

Om Mecantt

OM OS

Mecantt er en helt ny webshop, som åbnede op i januar 2020, og som er blevet stiftet af Sacha Sofie Korsgaard Thomsen.

Mecantt ApS ejers i dag af Sacha selv og HOP Invest ApS.

Mecantt er en webshop, som sælger budgetvenlige smykker og accessories til modebevidste piger/kvinder, til både hverdag og fest. Vi har alt fra de fineste øreringe, halskæder og fingerringe til trendy hårpynt.

OM VORES SMYKKER (SAMT VEDLIGEHOLDELSE)

Vores smykker er lavet på en base af messing (ca. 60% kobber og 40% zink). Overfladerne er enten forgyldt eller forsølvet.

Alle smykker er fri for nikkel og bly jf. dansk lovgivning.

Det er uundgåeligt at smykkerne vil oxidere over tid, så for at sikre at de holder sig pæne længst muligt, bør man undgå at smykkerne kommer i direkte kontakt med bl.a. parfume, sved og diverse cremer.
Vi anbefaler ligeledes at man tager smykkerne af, når man sover, bader og træner.

Derudover er det en god ide at opbevare smykkerne et tørt sted. Dvs. ikke på badeværelse, da luftfugtigheden kan være høj der.

VORES MISSION

Hos Mecantt bestræber vi os altid efter at stå klar med de nyeste og hotteste accessories, i høj kvalitet, til overkommelige priser, så alle kan være med.

Alle produkter er nøje udvalgt, så vi kan sikre dig det bedstmulige produkt.

Vi bestræber os også efter at give dig den bedste og mest personlige kundeservice!
Vi har åben 24 timer i døgnet og vi gør vores allerbedste for at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. (Dog sidder vi ikke på mail i weekenden, så hvis du henvender dig fredag, kan du ikke nødvendigvis forvente svar før mandag).

Vi leverer altid vores pakker gratis i hele Danmark, ved køb over 299 kr.

Du kan med fordel følge os på både Instagram og Facebook!
Så er du altid først med billeder og informationer om vores nyeste styles. Vi poster dagligt billeder af vores produkter, og giver inspiration til fede looks.
HUSK! Du skal være mere end velkommen til at tagge os på billeder på dine sociale medier, så vi kan se dig og muligvis også reposte dit billede.
Vores Instagram og Facebook hedder Mecantt.

Rigtig god shopping 🙂